Eneeerigiii

Asså denna dagen har varit en helt superbra dag! Ni vet en sådan dag då energin flödar och man typ går runt och ler. Jag vaknade sent, solen sken, är helt frisk, hade en nystädad lägenhet, bestämde möte med Christina för promenad och så gick vi promenad genom park paul mistral ner mot floden och från La Tronche ända hem igen. Tog två timmar och jag hade mina easytone på mig. Man känner sig alltid lite mer fancy med ett par easytone än ett par vanliga gympaskor. (+ de ger snyggt asssss! Hoppas.)  
Sedan var vi och handla och nu har jag precis vitaminbombat min kropp med färgglad kycklingsallad! Hannes hade hittat fetaost igår att ha i salladen vilket jag typ letade efter när jag flyttade hit men inte hitta... så gav väl upp det och har inte riktigt tänkt på det sedan dess. Men så visade Christina mig att det hette något annat ibland och vipps fanns det ju massa att välja på på Casino! Happy times för Schutzen!
De senaste veckornas sjukdomar har nog allt dragit ner mig lite för såhär pigg och energisk har jag då inte känt mig på länge! Imorgon kommer Ellinor och i helgen väntar skidåkning för fulla muggar! Yey :)
 

Kommentera inlägget här :