Packat och klart

Sista tentan skrevs i tisdags, onsdag och torsdag har därför bestått av ett packande och städande utan dess like. Min lägenhet är riktigt kal och tråkig. Hannes håller på att packa ihop sin med varvat med tentaplugg. Bilder finns men min sladd är just nu en våning upp och jag orkar inte springa ännu en gång i trapporna för att hämta någon pryl. Så ja bloggen är lite trött för tillfället och jag likaså. Igår typ rann svetten om mig när jag städade då det dessutom var 30 grader varmt. Jag gjorde dessutom en insats med att konka våra kläder som är användbara för andra men inte mig och Hannes längre mot någon form av insamling. Denna visade sig dock ligga söder om Bd Joseph Vallier gatan som på något sätt har satt en stämpel i mitt "karta-över grenoble sinne" Söder om den tänker jag att jag kommer dö. Jag stog därför på min sida och tittade bort mot andra sidan. Kände mig lite som Simba som tittar mot horisonten och Mufasa säger "allt som solen rör vid kommer en dag att bli ditt min son"
Simba svarar med " Vad finns längre bort i skuggan?" och får ett "gå aldrig dit"
Andra sidan Bd Joseph Vallier är motsvarigheten till skuggan i lejonkungens rike. 
 
Det är sjukt hur folket skiftar på att bara gå 10 min från hemmet. Skumma typer kommer allt tätare och jag bestämde mig för att inte offra min liv (kanske är lite att ta i) för att lämna våra kläder. Istället ställde jag på Hannes inrådan grejerna vid en soptunna så får den som hittar dem ta för sig. 
 
För övrigt har jag rensat och slängt och förhoppningsvis kommit ner i en ok hög för att få med mig hem till Svea-rike! 
 
Ja och för att avsluta, midsommar imorgon, sjukt. Jag kommer försöka göra en liten krans packa och städa lite till sedan möta Hannes i skolan och hoppa på tåget ner mot Nice. Så bloggen kommer ligga nere några dagar och så kommer jag tillbaka med förhoppningsvis ny energi den 25 juni :) 
 
Glad midsommar på er alla! 
Mina hundar ser ju extremt roade ut av kransfotografering!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :