Tiden går...

Tiden har gått otroligt fort de senaste veckorna. Om mindre än två månader är dags att åka. Just nu tänker jag inte på det, förtränger det, för att vara ärlig. Alla papper är klara och det kommer hela tiden förfrågan om jag vill ha studentboende. Varje gång det kommer ett sådant mail kommer en impuls av att bara klicka ja. Men jag har ju bestämt mig för att ha is i magen och hitta något eget. Vill bo centralt och i något jag valt ut själv...

Bästa solariet

Linnesolariet, bästa solariet i stan! Det är nästan så man känner lukten av knaperstekt bacon då man går ut genom dörren, så bra är det. Nu vet ni.

Allting dyker upp igen...

Gick in på fb i morse... låg i sängen när klockan var över 12... man orkar liksom inte ens ta tag i att koka kaffe. Slö-skrollade lite neråt på newsfeeden och en avlägsen vän, kan nog knappt kalla honom det, bekant festardude från förr, hade iallafall lagt upp ett foto med texten "kungens och hans vänner från förr".

Ser ni tjejen i skotskrutig kjol? Det är min mammas kusin! Hon är inte vän till kungen dock, det är bara ett sammanträffande men det är stort för mig, Royalist uti fingertopparna! Jag har på detta sett nästan hängt med kungen!... ja ja! jag sa ju nästan!

Det roliga är att vi har en systerbild till denna ovan på landstället. Det är ett tidningsurklipp som sitter i en glasram inne i ett av sovrummen. L och Kungen spelar Dart ihop! Tidningen har gulnat för varje år och man ser inte de förr så tydliga ansikterna...men kommer det gäster på besök så förklarar man fortfarande gärna historien om dartspelet! Det är stort... riktigt stort!

Satc

När det bara regnar utanför fönstret...så finns det inte mkt annat att göra än att köra ett litet satc-maraton.

Ordning och reda!

Efter en chill-frukost på stan, var det dags för ett viktigt inköp! PÄRM! Jag älskar att gå i bokhandels, bara känslan att kliva in innanför dörrarna... det är rent, propert och symmetriska travar av böcker. Pennor i regnbågens alla färger färger, trägolv och doften av pergament! Man kliver in i ordningens värld. Nu kommer livet lösa sig! Mina problem ska struktureras och jag skall härmed alltid sätta in pappren i bokstavsordning.
Frankrike-pärmen kommer vara min bibel, här skall kartor sättas in, foton, antagningspapper och dyligt! Jag mös bara vid tanken av vilket ordningsamt liv jag skulle få!

Några timmar senare kom jag hem till en lägenhet där starten på ett 3:e världskrig såg ut att ägt rum. Pärmen löste visst inte allt...

Bloggen bråkar

Fattar inte varför "om" och "kalendern" och "inlägg" biten som skall ligga högst upp till vänster istället har bestämt sig för att sova längst nere i hörnet?! Jag har gjort om designen så många gånger men kan ju inte lösa det...

Idag är en ledig dag,startade den dock med att jag drömde att jag fått världens residens mitt i Grenoble allstå det var vinterträdgård och hela kittet på detta huset och jag var asnöjd över hur boendet löst sig så bra! Sedan försover jag mig första skoldagen och får inte stanna kvar!! Börjar nervositeten smyga sig på kanske. Vaknade iallafall i panik!

Strax blir det en sväng till biblioteket för att fixa med lite papper (tråkigt) för att sedan fortsätta hem till Alex och vinka av henne innan hennes London-tripp.(roligt)

Titta vad som låg i brevlådan!

Titta vad som låg i brevlådan idag ( kanske inte hämtat posten på några dagar då.... ja vet att det är nationaldagen och ingen postdag)
...och detta låg i, har fått antagningsbeskedet via mail för en tid sedan men alltid något visst med att stå där med pappret i handen!
All info var på franska med, kunde man ju ge sig fan på! ;)

Ett år utan Kalles?

Okej, läget är allvarligt! Jag har insett att det kommer bli problem i Frankrike. Får hoppas att ikea som ska ligga i närheten av Grenoble har Kalles! Det är ju typ det som utgör basen av min dagliga matsedel...

En sådan där kväll ni vet...

Städar och grejar i lgh, lyssnar på låtar som får mig att minnas Marbella med tjejerna! Dricker cola-light och funderar på om jag ska ta en powerwalk. Förmodligen kommer det stanna vid funderingen...
Det är fredag och de flesta är på summerburst eller "hemma" vilket betyder någon annanstans i landet. Jag skulle kunnat haft riktigt tråkigt, men istället njuter jag av ensamheten och mitt skrotande. Vänder upp och ner på någon låda, rensar lite, plockar i ordning lite. Kommer på att jag bara måste titta på det där bröllopsklippet på youtube där de dansar in i kyrkan. Gråter glädjetårar för att de är så fint! Spårar in på fler bröllopsklipp gråter lite till för deras lycka haha jag är för blödig. Återvänder till verkligheten, tar en klunk cola till och smakar på sommarkvällen... kvällen är min, bara min!