Tjöt

Har haft lite bloggtorka här känner jag men det är nog mest för att allt blivit vardag har i Frankrike. Det är inte nära till jul och det är heller inte sommar. Allt är mellanmjölk. 
Jag och Annika kände väl lite samma ångest över att man fortfarande inte fattar franskan på den nivå man skulle vilja och bestämde oss därför för att trösta oss med kaffe och gå i affärer på stan i torsdags.
Har en chill lördag idag, hade behövt lika stora glasögon som på bilden för jag ser ut som ett troll i mjukisbrallor, sovit till 11, är inne på min tredje kopp kaffe och har städat lgh skypat med diverse sverige vänner runt om i världen och tänkte köra ett träningspass upp till Bastillien, har varit förkyld hela veckan så fick skippa tennisen i tisdags med. Så nu är det allt dags. Har laddat med massa pepplåtar för att orka köra hela vägen upp.  
 
Ikväll är det tänkt att det ska bli utgång, känner för klackar, klänning och hela kittet. I denna staden är det mest barhäng som gäller så idag ska vi testa något annat! Återkommer med utvärdering av den saken ;)

Kommentera inlägget här :