Knarkar björnar

Sitter här och knarkar skumbjörnar och cola-light... det är nämligen det närmsta man kommer julskum och julmust i detta landet. Fail. 
Har haft en otroligt produktiv förmiddag och valde att stänga av öronen på föreläsningen och göra det som behövdes göras. Dvs strukturera upp + ladda hem artiklar och instruktioner till alla arbeten/uppgifter/läxor och presentationer som ska göras och lägga i mappar och greja. Älskar när man strukturerat upp allt!
 
 
Jag hann skriva dokument med lite grundinfo om våra ämnen i de två arbetena som vi ska ha möte om idag och imorgon och skicka ut till övriga medlemmar (Hermione Granger varning på det). Men annars vet jag att jag sitter där som ett fån när det diskuteras snabbt på franska så det gäller att ligga steget före! 
 
Fick igår även uppleva att landet eller iallafall vissa lärare på universitetet utdelar straffläxor till de som inte var närvarande på föreläsning! Rätt kul då jag skolkade förra veckan men då togs ingen närvaro. Denna veckan skolkade några kompisar och fick ett argt mail med att hon krävde förklaring och gav en en straffuppgift till alla som hade frånvaro haha.

Kommentera inlägget här :